عضو شوید



:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



به وب سایت من خوش امدید






نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار مطالب

:: کل مطالب : 314
:: کل نظرات : 3

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 487
:: باردید دیروز : 140
:: بازدید هفته : 849
:: بازدید ماه : 3246
:: بازدید سال : 45603
:: بازدید کلی : 247182

RSS

Powered By
loxblog.Com

دختر خیـــــآل پردآز

مراقبت های بعد از عمل پروتز لب چیست؟
جمعه 12 فروردين 1401 ساعت 19:11 | بازدید : 425 | نوشته ‌شده به دست امین پارسیان | ( نظرات )

• پس از اتمام عمل به اتاق ریکاوری اتاق عمل منتقل می شوید تا مدتی تحت مراقبت و نظارت دقیق باشید. پس از مدت کوتاهی به بخش منتقل خواهید شد. دید شما ممکن است برای مدت کوتاهی به دلیل پمادی که برای محافظت از چشمان شما در حین عمل روی چشم های شما زده می شود تار شود. چند ساعت بعد از بیمارستان مرخص می شوید و به خانه برمی گردید. البته دانستن این نکته ضروری است که مدت زمان بستری در بیمارستان و زمان ترخیص از بیمار به بیمار دیگر متفاوت است.
وقتی به خانه رسیدید، باید به پشت (قوس) دراز بکشید و با دو بالش زیر سر خود به مدت 3 روز استراحت کنید. به یاد داشته باشید که استامینوفن تنها مسکن مجاز در هفته اول پس از جراحی است و باید از مصرف هر گونه مسکن دیگری اجتناب کنید. سیگار کشیدن و همچنین استنشاق دود سیگار روند بهبودی را به تاخیر می اندازد و باید به شدت از آن اجتناب شود.
لب های شما برای چند ساعت بی حس می شوند و سپس به آرامی احساس می کنید پر، سفت و کمی تحریک می شوند. این احساس با استفاده از داروهای تجویز شده کاهش می یابد. بالا نگه داشتن سر و قرار دادن دو یا سه بالش زیر سر هنگام خواب می تواند ورم را تسریع کند. برای چند روز باید فقط مایعات و غذاهای آبکی مصرف کنید. فشار دادن لب ها تا یک ماه ممنوع است.
ممکن است برای چند هفته احساس خواب آلودگی کنید. پس از رفع این خواب‌آلودگی، احساس لب ممکن است برای مدتی افزایش یافته باشد. لب های شما ممکن است در روند بهبود نامتقارن شوند که به دلیل تورم ناحیه است و همیشه با کاهش تورم اصلاح می شود. مدت زمان لازم برای فروکش کامل و شکل گرفتن تورم و نتیجه نهایی حدود 6 ماه است.
لب ها ساختارهای بسیار حساسی هستند و هرگونه دستکاری روی آن ها دردناک است. این درد تقریبا در همه موارد با استفاده از مسکن کاهش می یابد و به راحتی قابل تحمل است. به ندرت، درد ممکن است شدید باشد و بر عملکرد لب‌ها از جمله صحبت کردن و خوردن تأثیر بگذارد. احساس سفتی، پری و سوزش بعد از جراحی طبیعی است و با مصرف دارو برطرف می شود.
• شما به یک هفته استراحت در خانه نیاز دارید و سپس می توانید به کار و زندگی روزمره بازگردید. ویزیت های مکرر یک هفته، دو هفته، یک ماه، سه ماه، شش ماه و یک سال پس از جراحی انجام می شود.

از آنجایی که احتمال واکنش آلرژیک به مواد مورد استفاده برای پروتز لب وجود دارد، بهتر است هر گونه حساسیت را به پزشک اطلاع دهید.
پزشک شما باید با توجه به شرایط فرد روش مناسب را انتخاب کند. میزان پایداری پروتز لب بستگی به این دارد که بدن شما چگونه مولکول های پرکننده را مختل می کند. پزشک شما می تواند یک نمای کلی از روش و اثربخشی پروتز لب به شما ارائه دهد.
با این حال، قبل از انجام هر روشی باید از عوارض احتمالی آن آگاه باشید. برخی از خطرات ممکن است شامل عفونت، زخم یا سفت شدن لب ها باشد.

با این حال، با تصمیم درست، می توان خطرات را به شدت کاهش داد. اگرچه پروتزهای لب همیشه دارای عوارض جانبی به طور کلی هستند، اما واکنش شما به نوع فیلر انتخابی و توانایی شما در بهبود نیز مهم است.
عوارض جانبی خفیف فیلرهای تزریقی شامل قرمزی، کبودی، تورم، ناراحتی خفیف، حساسیت و عفونت است. با مراقبت مناسب می توان این علائم را به حداقل رساند و معمولاً این علائم و مشکلات ظرف چند روز از بین می روند.
با کمی دقت می توانید از عوارض جانبی ناخواسته یا عوارض جانبی مانند عفونت یا التهاب فعال، اختلالات عصبی صورت، خونریزی، ضایعات مکرر یا سابقه آلرژی های متعدد جلوگیری کنید. کبودی، تورم و درد ممکن است تا یک هفته ادامه داشته باشد. در موارد نادر، تزریق اسید هیالورونیک لازم است.

آیا کاندیدای خوبی برای جراحی پروتز لب هستید؟
برخی از افراد به طور طبیعی لب های نازک، ضعیف و صافی دارند و این روی زیبایی چهره آن ها تاثیر منفی می گذارد. علاوه بر این با افزایش سن حجم لب ها کاهش می یابد و خط مرطوب لب ها کاهش می یابد. اگر هر یک از موارد فوق را دارید، کاندیدای خوبی برای این جراحی هستید.

آیا پروتز لب درد دارد؟
بیماران می گویند که در حین پروتز لب هیچ درد یا ناراحتی احساس نمی کنند. بسیاری از افراد برای کنترل درد و استراحت بهتر شبانه روز مسکن مصرف می کنند. اکثر بیماران یک روز پس از جراحی مصرف مسکن های تجویز شده را قطع می کنند.

 

http://darichesalamat.ir/


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
10 راه برای تشخیص باتری های تقلبی از باتری های اصلی در تلفن های همراه
یک شنبه 7 فروردين 1401 ساعت 9:48 | بازدید : 405 | نوشته ‌شده به دست امین پارسیان | ( نظرات )

مهم ترین چالش برای تعویض باتری گوشی، نصب باتری اورجینال در گوشی است! متأسفانه در حال حاضر تعداد زیادی باتری تقلبی یا به اصطلاح تقلبی در گوشی های تلفن همراه در بازار وجود دارد که قیمت ارزان تری نسبت به نسخه اصلی باتری ارائه می دهند و یا در برخی موارد ممکن است قیمت بیشتری نیز داشته باشند. چهره کاربر را گیج کنید. اما چگونه می توانیم باتری تقلبی را از باتری اصلی تشخیص دهیم؟ برای این منظور باید به نکات ریز توجه کنید که در ادامه این مقاله به آن اشاره خواهیم کرد.


یکی از بهترین راه ها برای تشخیص باتری تقلبی این است که به جعبه یا بسته بندی آن دقت کنید. باتری های اصلی به طور کلی بسته بندی بسیار خوبی دارند و تمام نوشته ها، آرم ها و اطلاعات حک شده بر روی بسته بندی کیفیت و وضوح خوبی دارند. اما در مورد باتری های تقلبی اینطور نیست و عموما کیفیت رنگ ها و نوشته ها و لوگوهای روی بسته بندی اصلا جالب نیست. توجه داشته باشید که همیشه پر از رنگ و نوشته روی جعبه به معنای اصل بودن باتری نیست، بلکه برعکس رنگارنگ بودن بیش از حد وسایل روی جعبه باتری می تواند دلیلی بر اصل نبودن آن باشد. بنابراین بررسی جعبه یا بسته بندی باتری یکی از راه های اصلی تشخیص باتری تقلبی از باتری اصلی خواهد بود.


با بررسی تاریخ تولید باتری، باتری های تقلبی را از باتری های اصلی تشخیص دهید
تمام باتری های لیتیوم یون تاریخ حک شده روی آنها حک شده است. مهم نیست که تاریخ ساخت باتری مربوط به چند وقت پیش باشد، اما تطبیق تاریخ ساخت حک شده روی بدنه باتری با تاریخ ساخت حک شده روی جعبه باتری بسیار مهم است و یکی از راه های تشخیص باتری تقلبی است باتری اصلی خواهد بود. اگر تاریخ تولید حک شده روی بدنه باتری با تاریخ تولید نوشته شده روی جعبه باتری مطابقت ندارد، مطمئن شوید که باتری تقلبی است.

 

با بررسی برچسب اطراف آن، باتری تقلبی را از باتری اصلی تشخیص دهید
در اطراف باتری های لیتیوم یونی موبایل ها برچسبی نصب می شود که حاوی اطلاعاتی مانند تاریخ تولید باتری، ظرفیت آن، هشدارها، لوگوی سازنده و ... خواهد بود. در تلفن های همراه، این برچسب معمولا ترکیبی از رنگ های نقره ای و مشکی است. همچنین با بررسی این برچسب می توانید متوجه تقلبی یا اصل بودن باتری گوشی شوید. اگر برچسب دور باتری کاملا صاف و بدون برآمدگی و درز روی بدنه باشد، این یکی از نشانه های اصلی بودن باتری خواهد بود، اما از طرف دیگر اگر مانند عکس سمت چپ، برچسب روی باتری دارای ترک یا برآمدگی است. بله، مطمئن باشید که باتری تقلبی یا تقلبی خواهد بود. این روش یکی از بهترین راه ها برای تشخیص باتری های تقلبی از باتری های اصل در گوشی های موبایل است.

 

منبع: سایت فونی شاپ


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0